Bij Drop Design bent u aan het juiste adres voor al uw al uw vormgeving!
​Vanuit mijn werkplek in Amsterdam of Heerhugowaard of bij u op locatie ben ik flexibel inzetbaar als freelance DTP-er/ Grafisch vormgever.  Zoekt u ondersteuning bij het ontwerpen en uitwerken van o.a. Signing, bewegwijzering, beursstand branding, event branding of juist POS materiaal: folders, flyers, posters, brochures, visitekaartjes en meer dan zit u bij mij goed!

Door mijn ervaring met verschillende klanten & bedrijven is mijn kennis erg breed op het gebied van vormgeving. Mijn werkwijze is direct, duidelijk en snel! 
Ik neem voor elke opdracht de tijd om alles zo goed mogelijk in kaart te brengen zodat alles helder en duidelijk is voor iedereen. Dit kan bij mij zowel via de mail, telefonisch of ik kom langs bij u op kantoor. U kunt mij meestal op korte termijn inschakelen. Vandaag of morgen al iets nodig? Geen enkel probleem!
Drop Design is een eenmanszaak gespecialiseerd in vormgeving op het gebied van beurzen, congressen en events. Drop Design staat voor: DTP – Reclame – Ontwerp – Projecten. Aangezien ik de projecten het liefst van A-Z uitvoer.
Ik, Wendy Boukens ben begonnen in 2008 als zelfstandige. Nu alweer 10 jaar verder vind ik nog steeds uitdagingen in de projecten die ik doe. Dit doe ik ook met veel plezier.
Mijn ervaring heb ik op gedaan bij diverse grote standbouw bedrijven en reclamebureaus.
Mijn specialisme ligt op het gebied van beurzen, evenementen en congressen met name signing, beurs & event branding.
​​​​​​​
Back to Top